Spendera tid med barnen utomhus

Att spendera tid med dina barn utomhus kan vara ett bra sätt att knyta band och skapa bestående minnen. Det kan också vara ett utmärkt tillfälle att lära barnen om naturen, växter och trädgårdsarbete. Här är några tips på hur du kan få ut det absolut mesta av din tid utomhus när du odlar och planterar växter samtidigt som du är med barnen.

Studsmatta

Att hoppa studsmatta är ett bra sätt att få lite motion samtidigt som du umgås med dina barn utomhus. Antingen så kan du hoppa studsmatta tillsammans med dina barn eller så kan du också använda detta tillfälle för att lära dem om trädgårdsarbete och hur man tar hand om växter. Se till att övervaka dem när de hoppar och att studsmattan står en bit ifrån växter och trädgårdsredskap. Om ni inte har någon studsmatta kan du använda sig av denna studsmattsguide för att hitta den som passar din familj.

Image
Image

Låt barnen hjälpa till

Med en trädgård kan du låta barnen hjälpa dig att plantera och vattna. Detta är ett perfekt tillfälle att lära dem om olika typer av växter och hur man tar hand om dem. Ni kan också använda den här tiden för att knyta band när ni arbetar tillsammans med något som kommer att bestå långt efter att du är borta.

Har du inte en trädgård kan du ändå tillbringa tid utomhus med dina barn genom att ta med dem på utflykter eller vandringar. Detta är också ett utmärkt tillfälle att lära dem om olika typer av växter och djur.