Kläder med blommönster

Har du en passion för odling, blommor, växter eller liknande och vill att denna passion ska synas även när du inte spenderar dagen med att odla och tar hand om dina växter? Det är du inte ensam om att känna och vilja. Som tur är finns det många saker du kan göra för att visa ditt intresse och passion för växter även utanför växthuset eller trädgården. Ett av de sätten är att använda kläder med olika blommönster på.

Image

När du använder kläder med blommönster kommer förmodligen både du och de som ser ditt klädesplagg att bli glada. För vem blir inte glad av blommor och grönska? Det kan vara ett jättebra sätt att använda blommiga kläder inte bara för att visa att du har ett intresse för det, men också för att göra dig själv eller någon annan lite gladare när det är en sån där grå och mörk dag.

Skapa själv

Om du inte tycker om de blommiga kläder som går att köpa kan du ta saken i egna händer och trycka på kläder själv. Då är det bara du som bestämmer vilka färger, former och mönster du vill ha på dina plagg. Det betyder också att just dina klädesplagg blir unika och att det troligen inte finns någon annan i världen som har ett likadant klädesplagg som dig. 

Genom att göra dina egna blommiga kläder kan du få ut din passion för odling och växter även dagar då det inte är optimalt att gå ut i trädgården. Då kommer du få hålla på med blommor och växter ändå, bara på ett annat sätt. 

Image