Hoya

Hoyor, Hoyor, Hoyor....

Hoyastart

Som en sann växtsamlare och speciellt när det gäller Hoyorna finns det väl ingen hejd på hur många man kan ha och få plats med. Alla är ju så vackra på sitt sätt! Vissa har man mest för bladen, vissa bara måste man ha för dessa maffiga stora blommor. Medans andra är små och söta hängande skapelser. Vissa doftar underbart gott, medans andra inte doftar något alls och så finns de vissa som luktar riktigt illa. Vissa får blad stora som tefat, medans andra får blad liknande granbarr! Vissa har vackert nervade eller fläckiga blad, medans andra är helt släta och gröna. Vissa blommor är bara några milimeter stora, medans andra får flera cm stora blommor.

Har du inte redan upptäckt Hoyorna så hoppas jag att du gör det här! Det finns så många underbart vackra! Jag hoppas att sidan kommer till glädje både för dig som nyss upptäckt Hoyorna och för dig som samlat länge.

Besök vår webshop

plantanica - odlingsbutiken med det spännande sortimentetPlantanica.se har ett stort utbud av Hoya, spännande fröer och odlingstillbehör.

news.plantanica.se kan du läsa nyheter från webshoppen.

Vi finns även på Tradera och där heter vi Plantanica.We have an online store

Plantanica.se have a wide range of Hoyas, seed and accessories.

Visit news.plantanica.se for latest news from the shop.